Корисничко име Лозинка Пријави се
  • БОЈА:

Оваа сезона 1 типстер куп, 2 автомобили.


Од 1 септември до 30 мај - секој месец подароци за најдобрите типстери - членови на Sport Life клубот!
 
Најдобрите типстери во финалната фаза на есенската и пролетната етапа ќе добијат Peugeot 308:
 - Есенска етапа од 1-ви септември до 30-ти декември 2018 со Финале како посебен натпревар од 10-ти јануари до 31-ви јануари 2019.
 - Пролетна етапа од 1-ви февруари до 30-ти мај 2019 со Финале како посебен натпревар од 10-ти јуни до 30-ти јуни 2019.
 
Рангирања Правила Подароци

Други придобивки од Sport Life клубот