Корисничко име Лозинка Пријави се

Sport Life е отворен за соработка


Водејќи се од современите текови на работење, Sport Life обложувалници (Спорт-Лаиф Трејд ДОО) секогаш се отворени за проширување и унапредување на деловните односи со сите свои постоечки деловни партнери, но и за остварување соработка со нови компании.

Нашиот принцип на работење, пред сè, се темели на взаемна доверба и почитување на сите наши соработници и коминтенти. 

Ве покануваме редовно да ја следите нашата веб-страница, на која ќе се објавуваат можностите за деловна соработка со нашата компанија преку објавување Јавен повик за набавка на производи и услуги за потребите на Спорт-Лаиф Трејд ДОО.