Корисничко име Лозинка Пријави се
Останати дејности

Интернет страница
   Интернет страницата www.sportlife.com.mk постои од 2003 година, и е одлично посетена (25.000-30.000 посетители дневно по различни IP адреси). Во неа, покрај целокупната понуда за обложување, онлајн обложување, Sport Life клуб, содржи сопствен сервис за резутати во живо, еден од најбрзите во светот. Страницата е извонредно брза и функционална. Целосен редизајн на страницата е направен во мај 2016 година. Интернет страницата постојано се ажурира, модернизира и збогатува, согласно потребите на пазарот и на клиентите. Интернет страницата е во согласност со нормите на Македонското законодавство и ги задоволува сите европски стандарди за безбедност и заштита на податоците на клиентите и трансакциите.