Корисничко име Лозинка Пријави се

Маркетинг и Комуникации

  Секторот за Маркетинг и Комуникација на спортските обложувалници Sport Life има современа структурна поставеност, и одговара комплетно со својата понуда на модерните пазарни стандарди. Како една од водечките компании за спортско обложување, која работи според европските стандарди и тенденции, имаме можност да понудиме различни канали и опции за реализирање на секаков вид рекламни и промотивни кампањи. За таа цел имаме разработено во нашата понуда неколку опции за соработка со компании во областа на маркетингот и промоциите, но нашиот одел е секогаш спремен и расположен за разработка на нови поразлични креативни солуции за секоја компанија што ќе го избере Sport Life како партнер за соработка.

  Во -рекламен простор- се дадени елементи кои се само дел од нашата понуда, која постојано се унапредува и менува со цел да ви понуди најдобри можни маркетинг и комуникациски солуции на пазарот, кој имаат за цел да достигнат до најширока публика.
За сите детали и подробности околу можностите за соработка, ве каниме да закажете состанок на кој истите би ги разгледале и би избрале комуникациско решение идеално според вашите потреби.

ЦЕНОВНИК ЗА ОГЛАСУВАЊЕСо почит,
Сектор за маркетинг и комуникации на Sport Life

marketing@sportlife.com.mk