Корисничко име Лозинка Пријави се

Септември 2022 - Јуни 2023Првите 100 корисници со погоден најголем коефициент на добитен тикет во секоја од предвидените девет месечни етапи ќе обезбедат учество во големото финале и ќе се натпреваруваат за стан во Скопје


ПЛАСМАН ВО ТЕКОВНИОТ МЕСЕЦ
Играч Коефициент

Правила

Ексклузивно за членовите на СЛ Клуб.

Акцијата ги опфаќа само несистемски тикети. Тикети со добивки од акцијата Втора кеш шанса не влегуваат и не се рангираат во обработката на тикетите наменети за истата акција.
 
Првите 100 корисници со погоден најголем коефициент на добитен тикет во секоја од предвидените девет месечни етапи ќе обезбедат учество во големото финале и ќе се натпреваруваат за стан во Скопје. 
 
Првопласираните 50 корисници од секоја од деветте етапи од Типстер куп натпреварот исто така влегуваат  во финалнaта фаза предвидена за месец јуни. 
 
Доколку еден или повеќе учесници кои веќе имаат изборено право за учество во финалната фаза биде рангиран и во некоја следна етапа на еден од двата начина,  во финалната фаза ќе влезе корисникот рангиран под него на конечната табела за месечен пласман.
 
Период за обработка на податоците за претходниот месец е период од 8 дена во наредниот месец.
 
На оваа интернет-страница ќе бидат истакнати условите за учество во акциската кампања и ќе се прикажува и табеларен приказ со сите финалисти.
 
Во финалната фаза максимален број на учесници е 1.350. Победник во финалната фаза кој ќе го добие станот во Скопје е клиентот кој што ќе успее да погоди најголем вкупен коефициент на еден или повеќе добитни тикети.
 
Во финалната фаза во текот на еден ден може во пресметката да влегува само еден добитен тикет, односно тикетот со погоден највисок коефициент.
 
Само првите 5 уплатени тикети во текот на еден ден влегуваат во пресемтката за пласманот во финалнта фаза.

Во пресметката за бодување влегуваат само тикетите кои што се уплатени во текот на денот, на кои што има натпревари во период од 09:00 часот до 08:59 часот наредниот ден.

Во случај да има одложен/прекинат натпревар и истиот не се одигра во предвидениот рок, истиот натпревар не се зема во предвид и тикетот не влегува во конкуренција.
 
Во пресметката не влегуват тикети кои што се исплатени преку опцијата кеш аут.
 
Доколку се случи да двајца клиенти имаат ист погоден коефициент на крајот на финалната фаза, за победник ќе се смета клиентот кој има повеќе погодено тикети во финалната фаза. Доколку и во овој случај постои идентичен број на тикети, за победник ќе се смета корисникот што прв го уплатил првиот добитен тикет во финалната фаза.Доколку сè уште немате СЛ Клуб картичка, аплицирајте во најблиското уплатно место на Sport Life по што ќе ја добиете картичката во најбрз можен рок.

* Апликацијата и картичката се бесплатни