Корисничко име Лозинка Пријави се


ПОГОДИ ТИКЕТ СО 13 НАТПРЕВАРИ И ИГРАЈ ЗА 120.000 ДЕН. СЕКОЈ МЕСЕЦ

Од 01.09.2023 заклучно со 30.06.2024 - 10 месечни етапи

ПРАВИЛА

 • Предуслов е на тикетот да има одиграно точно 13 натпревари и истите да бидат погодени, односно тикетот да се стeкне со статус добитен.
 • Минимален коефициент на натпревар за учество на тикетот во акцијата изнесува 1,40.
 • Минималната уплата изнесува 20 денари.
 • Акцијата ги опфаќа тикетите кои се регистрирани со SL клуб-картичка
 • Акцијата важи исклучиво за несистемски тикети, односно тикет со една комбинација.
 • Натпреварите од понудата за обложување во живо влегуваат во пресметката за рангирање на тикетот.
 • Натпреварите од понудата од супер тип влегуваат во пресметка за рангирање на тикетот.
 • Доколку се случи да има одложен или прекинат натпревар и истиот не се одигра во предвидениот период, односно до последниот ден во месецот, истиот тикет нема да се пресметува во ранг листата за генерален пласман.
 • Доколку тикетот содржи повеќе или помалку од 13 натпревари, истиот нема да влезе во комбинација за акциската кампања.
 • Доколку на тикетот има натпревари со помал коефициент од 1,40, истиот нема да влезе во комбинација за акциската кампања.
 • Доколку на крајот на секоја од предвидените етапи се случи да двајца или повеќе корисници имаат погодено 13 натпревари од исто толку типувани, за победник ќе се смета корисникот кој што има погодено поголем коефициент на добитниот тикет.
 • Во случај никој од учесниците да не погоди 13 натпревари од исто толку типувани во периодот на траење на една етапа, за таа етапа нема да има победник.
 • За првопласираниот се предвидува парична награда од 120.000 денари, додека за второ и третопласираните 60.000 и 20.000 денари, за секоја месечна етапа посебно.
 • Максимален број на тикети по корисник за учество во акциската кампања на дневно ниво се првите 20 тикети кои што го исполнуваат условот.
 • За учество на тикет во месечната етапа и за последна обработка на натпревари ќе се смета натпреварот кој што е уплатен на последниот датум од месечната етапа заклучно со 23:59 часот.
 • Еден корисник може да биде добитник на првиот подарок во глобалниот месечен пласман само еднаш, во текот на десетте етапи. Доколку се случи еден ист корисник да биде прв и во друга месечна етапа, главниот подарок го добива корисникот пласиран под него на месечната ранг-листа.
 • Еден ист добитник на подарок за втора или трета позиција во генералниот месечен пласман може да биде максимум 2 ( два ) пати, односно во две од можните десет етапи. Доколку истиот играч и во третата етапа повторно се пласира на второ или на трето место на месечната глобална табела, автоматски корисникот пласиран под него го добива соодветниот подарок.
 • Во текот на една месечна етапа корисникот може да биде добитник само во една од постоечките акциски кампањи. Доколку корисникот е пласиран на водечките позиции во две или повеќе акциски кампањи, истиот ја добива највисоката премија како подарок, согласно остварената позиција во една од кампањите.
 • Организаторот има право да ја прекине акциската кампања или да го суспендира корисникот на картичката за лојалност од акциската кампања доколку смета дека истиот прави злоупотреби и нерегуларности во однос на самата акција.
 • Ранг листата со моменталните водечки тикети ќе биде поставена на веб сајтот на Спорт - Лаиф и ќе биде навремено ажурирана.

Пласмани

Поз. Коефициент Натпреварувач

ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРАШАЊА

Доколку имате какви било прашања можете да се обратите на нашата Служба за корисничка поддршка на телефон или на e-mail.

++389 77 728 333

support@sportlife.com.mk

Понеделник / Петок 09 - 21 h
Сабота 09 - 16 h