Корисничко име Лозинка Пријави се

До 50 ШАНСИ за 100.000 ДЕНАРИ

 31 јануари 2022 до 27 февруари 2022 - ЧЕТИРИ НЕДЕЛНИ ЕТАПИ ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО НЕДЕЛА


Етапa Период
Прва 31. 1. 2022 - 06. 2. 2022
Втора 07. 2. 2022 - 13. 2. 2022
Трета 14. 2. 2022 - 20. 2. 2022
Четврта 21. 2. 2022 - 27. 2. 2022


Подароци

  4 x 100.000 денари за прворангираните во секоја етапа

4 х Mесечно обложување со вредносни ваучери од 100 денари секој ден за второрангираните од секоја етапа

4 х Mесечно обложување со вредносни ваучери од 50 денари секој ден за треторангираните од секоја етапа


Услови

• Ексклузивно за членовите на СЛ КЛУБ.

• Минимален коефициент 1.30.

• Акциската понуда ги вклучува само несистемските тикети, односно тикетите со една комбинација, тикетите од понудата за обложување во живо, микс тикетите и тикeтите со натпревари од СУПЕР ТИП уплатени со приложување на СЛ Клуб картичка.

• Минимална уплата на тикет е 20 денари.

• Максимална исплата на тикет е 10.000.000 денари.

• Максимален број натпревари за типување на тикет е 50 натпревари.

• Во игра за подарок од една етапа влегуваат сите тикети кои се уплатени во тековната недела, поточно во периодот од понеделник од 09:00 часот до недела до 23:00 часот.

• Последната обработка на тикети за претходната недела е понеделник до 10:00 часот, по што следува објавување на официјалната листа.

• Натпревар кој ќе биде одложен или прекинат, нема да се пресметува на истиот тикет.

• Доколку на тикетот има погоден натпревар со коефициент помал од 1.30, тој нема да се пресметува во збирниот број на погодени натпревари.


Правила

• 100.000 денари во секоја поединечна етапа добива играчот кој има погодено најголем број натпревари од вкупниот број  типувани на тикетот (без разлика дали тикетот е добитен или не е).

• Доколку двајца или повеќе играчи имаат погодено еднаков број натпревари на тикет, втор услов e висината на погодениот вкупен коефициент на натпреварите.

• Доколку има двајца или повеќе играчи со еднаков број на погодени натпревари и еднаков број погоден вкупен коефициент на тикет, трет услов е времето кога е уплатен тикетот, односно кој прв го уплатил.

• Еден играч може да биде добитник само на една награда во текот на акциската понуда.

• Еден играч не може да биде добитник на повеќе од една награда во тековната етапа.

• Истите правила се однесуваат и за второ и треторангираните во тековната етапа во текот на акциската понуда.


Пласмани

Етапа Поз. Натпревари Натпреварувач
--- --- (***-***-***) ---
--- --- (***-***-***) ---
--- --- (***-***-***) ---Доколку сè уште немате СЛ Клуб картичка, аплицирајте во најблиското уплатно место на Sport Life по што ќе ја добиете картичката во најбрз можен рок.

* Апликацијата и картичката се бесплатни