Корисничко име Лозинка Пријави се

Уплатете тикет со вашата СЛ Клуб картичка и искористете ја понудата во Sport Life Менито!


ПОНЕДЕЛНИК


10% БОНУС на сите несистемски тикети (со една комбинација) уплатени со СЛ Клуб картичка кои што го исполнуваат условот:  Минимум 5 натпревари на тикет со минимална квота од 1.50.


ВТОРНИК


10% CASH BACK во вредносен ваучер за сите несистемски тикети (со една комбинација) кои што го исполнуваат условот: Минимум 3 натпревари на тикет и со минимална вкупна квота 10 на тикетот уплатени во периодот од 09:00 до 11:00 и од 21:00 до 23:00 часот.
(Минимален ваучер од 20 денари за акумулирана уплата од 200 денари и максимален ваучер од 500 денари за акумулирана уплата од 5.000 денари или повеќе).
Тикети уплатени со ваучер не влегуваат во пресметката за Cash Back.СРЕДА


ДУПЛИРАЊЕ НА ПОЕНИ во СЛ Маркет.

ПОПУСТ НА 5 ОДБРАНИ ПРОИЗВОДИ во СЛ Маркет.ЧЕТВРТОК


500 денари ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР на СЛ Клуб картичка за ПРВИТЕ 150 ДОБИТНИ ТИКЕТИ во текот на денот, уплатени со СЛ Клуб картичка. 
(Услов: Минимум 50 денари уплата на тикетот, минимум 3 натпревари на тикет со минимална погодена вкупна квота од 10).
Првите 150 добитни тикети се одредуваат според времето на почетокот на последниот натпревар на тикетот (по саатница на одигрување).
Тикети уплатени со ваучер не влегуваат во конкуренција.
Еден корисник може да добие само еден ваучер во текот на денот.


ПЕТОК


10% БОНУС на сите несистемски тикети (со една комбинација) уплатени со СЛ Клуб картичка кои што го исполнуваат условот: Минимум 5 натпревари на тикет со минимална квота од 1.50 со следните игри:

ВКУПНО ГОЛОВИ: 0-1 гол, 2+, 0-2 гола, 3+, 0-3 гола, 4+, 0-4 гола, 5+, 6+, 7+
ВКУПНО ГОЛОВИ ОПСЕГ: 1-2, 1-3, 1-4, 1-5, 1-6, 2-3, 2-4, 2-5, 2-6, 3-4, 3-5, 3-6, 4-5, 4-6
ВКУПНО ГОЛОВИ ПРВО ПОЛУВРЕМЕ: 0, 1+, 2+, 3+, 4+, 1 гол, 2 гола
ВКУПНО ГОЛОВИ ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ: 0, 1+, 2+, 3+, 4+, 1 гол, 2 гола
ВКУПНО ГОЛОВИ ПРВО ПОЛУВРЕМЕ ОПСЕГ: 0-1 , 0-2, 1-2, 2-3, 2-4, 1-3
ВКУПНО ГОЛОВИ ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ ОПСЕГ: 0-1 , 0-2, 1-2, 2-3, 2-4, 1-3


* Доколку некој натпревар на тикетот е со квота помала од 1.50 бонусот нема да се пресмета.Доколку сè уште немате СЛ Клуб картичка, аплицирајте во најблиското уплатно место на Sport Life по што ќе ја добиете картичката во најбрз можен рок.

* Апликацијата и картичката се бесплатни