Корисничко име Лозинка Пријави се

ПОКАЖИ КОЛКУ ЗНАЕШ ФУДБАЛ!


ПОДАРОЦИ

1. МЕСТО: Apple iPhone 12 64GB Black

2. МЕСТО: Официјален дрес на македонската фудбалска репрезентација

3. МЕСТО: Вредносен ваучер Sport Life 1.000 денари


ПЛАСМАН ТОП 10 - Ден 10


Поз. Име и презиме Бодови
1. Zivko Danilov 58
2. Lidija Peneva 49
3. Boze Naumoski 47
4. Mirjana Alma M Petrovski 39
5. Gjorgji Zdravevski 36
6. Vlatko Zuti Jakimovski 35
7. Dime Internazionale Gurzhanov 30
8. Vasko Kosteski 30
9. Stefan Strkov 30
10. Jasmina Mine Janeva 28

(* На копчето „ЦЕЛОСНА РАНГ ЛИСТА“ најдолу на страната можете да го погледнете целосниот пласман и освоени бодови во секое коло).


ПРАВИЛА


МАЈСТОР ЗА ЕВРОПСКО е БЕСПЛАТНА ИГРА
за сите полнолетни Facebook корисници (18+ години) кои се фанови на страницата на Sport Life и имаат профил со свое вистинско име и презиме

Facebook корисникот треба да одговори точно на прашање за еден натпревар, секој ден кога се игра натпревар на Европското првенство во фудбал (вкупно 22 дена и 22 натпревари).

Секој точен одговор за едно прашање се бодува со 10 поени. Најбрзите 10 играчи со точен одговор добиваат дополнителни поени: првиот најбрз дополнителни 10 (вкупно 20), вториот најбрз - 9 поени (вкупно 19), сè до десеттиот најбрз кој ќе добие 1 дополнителен поен (вкупно 11). Сите останати по десеттиот добиваат 10 поени.

Табелите со најдобро пласираните 10 корисници и со сите корисници кои освоиле бодови ќе бидат прикажани на оваа страница и ќе се освежуваат секој ден.

Првите тројца најдобро пласирани со најмногу освоени бодови по 22 кола ќе добијат:

1. МЕСТО: Apple iPhone 12 64GB Black

2. МЕСТО: Официјален дрес на македонската фудбалска репрезентација

3. МЕСТО: Вредносен ваучер Sport Life 1.000 денари

Доколку најдобро пласираните имаат ист број бодови, подобар ќе биде корисникот кој бил побрз во типувањата.

Се типува до почетокот на натпреварот на прашањето кое е поставено на графиката на Facebook постот, во следниот формат:

0-0 0-0 или 0-0 1-1 или 0:0 0:0 или 0:0 1:1 (ДОМАЌИН - ГОСТИН) - за точен резултат на ПОЛУВРЕМЕ И НА КРАЈ (регуларни 90') - ВО ЕДЕН РЕД.

0-0 или 0:0 (ДОМАЌИН - ГОСТИН) - за точен резултат на крај на натпреварот (регуларни 90') - ВО ЕДЕН РЕД.

08 или 15 или 45 или 62 или 90 - за минута во која ќе падне првиот гол. 45 и 90 се смета за точен одговор иако голот е постигнат во судиското продолжение на првото или второто полувреме - ВО ЕДЕН РЕД. 

00 ако сакате да типувате дека нема да има гол на натпреварот - ВО ЕДЕН РЕД.

02 или 03 или 08 или 12 за број на корнери и/или број на картони на натпреварот (за картони се бројат заедно и жолти и црвени) - ВО ЕДЕН РЕД.

02 или 03 или 08 или 12 за број на вкупно удари или удари во рамки на гол / удари надвор од голот на натпреварот (без блокирани удари) - ВО ЕДЕН РЕД.

02 или 03 или 08 или 12 за број на фаули на натпреварот - ВО ЕДЕН РЕД.

(* наведените бројки погоре се дадени како пример за типување на одредено прашање).

БЕЗ БУКВИ НАМЕСТО БРОЈКИ - буква О или о наместо бројка 0 (нула).

БЕЗ ПИШАНИ ЗБОРОВИ НАМЕСТО БРОЈКИ: нула, еден, два, три-три...

◼ Сите прашања и одговори се однесуваат на регуларниот тек на натпреварот - 90 минути, без продолженија од 2 х 15 минути, освен ако не е поинаку наведено во прашањето.

За точен одговор за наведеното прашање ќе се смета бројката во статистиката од натпреварот на официјалната страница на UEFA.

▶ Еден Facebook корисник има право само на едно типување за еден натпревар.

▶ Во случај на повеќекратно типување на едно прашање и/или намерно прекршување на правилата следи дисквалификација.

▶ Со коментар на поставеното прашање за типување ги прифаќате Правилата на играта.

За сите дополнителни информации или објаснувања контактирајте нè со приватна порака на нашиот Facebook профил.

ПОСЛЕДНА ОБРАБОТКА

- Ден 10, 20 јуни -

ЦЕЛОСНА РАНГ ЛИСТА

Поз. Име и презиме Бодови 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1. Zivko Danilov 58 0 0 20 0 0 0 19 19 0 0
2. Lidija Peneva 49 0 12 0 17 0 20 0 0 0 0
3. Boze Naumoski 47 0 0 0 0 20 0 10 17 0 0
4. Mirjana Alma M Petrovski 39 0 0 0 0 0 19 10 10 0 0
5. Gjorgji Zdravevski 36 0 10 0 0 0 0 0 10 16 0
6. Vlatko Zuti Jakimovski 35 10 10 0 0 15 0 0 0 0 0
7. Dime Internazionale Gurzhanov 30 0 0 0 0 14 0 16 0 0 0
8. Vasko Kosteski 30 10 10 0 0 0 0 0 10 0 0
9. Stefan Strkov 30 0 0 0 20 0 0 10 0 0 0
10. Jasmina Mine Janeva 28 10 0 0 0 0 0 0 18 0 0
11. Филип Живојиновиќ 28 0 0 0 0 0 0 0 10 18 0
12. Jordanco Gjorcev 28 10 18 0 0 0 0 0 0 0 0
13. Velimir Ugrinovski 27 0 0 0 0 0 0 10 0 0 17
14. Marjan Petrovski 27 0 0 0 10 0 17 0 0 0 0
15. Velimir Stojanoski 26 0 10 0 0 0 0 0 0 0 16
16. Иван Зарковски 25 0 0 0 0 0 0 10 0 0 15
17. Blasko Nikolov 24 14 0 0 0 0 0 0 10 0 0
18. Надица Мицева 23 0 0 0 0 0 0 10 0 0 13
19. Naum Milosheski Nacho 23 0 0 0 0 0 0 10 13 0 0
20. Aleksandar Cakaroski 22 0 0 0 0 0 0 0 10 0 12
21. Deko Matevski 22 0 0 0 0 0 12 0 10 0 0
22. Jasmin Memedoski 21 0 0 0 0 11 0 0 10 0 0
23. Драган Ајтовски 20 10 0 0 0 0 0 10 0 0 0
24. Kire Lazov 20 0 10 0 0 0 0 0 10 0 0
25. Petar Sofkoski 20 0 0 0 0 0 0 10 10 0 0
26. Mise Klenjoski 20 0 0 0 0 0 0 0 0 0 20
27. Marjan Petrevski 20 0 0 0 0 0 0 10 10 0 0
28. Bozidar Krim Causoski 20 0 0 0 10 0 0 10 0 0 0
29. Aleksandar Donovski 20 0 0 0 0 0 0 10 10 0 0
30. 'Markov Trajce 20 0 0 0 10 0 0 10 0 0 0
31. Boris Stojanov 20 0 0 0 0 0 0 0 20 0 0
32. Darko Skopjanec Trpkovski 20 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0
33. Goran Kostadinovski 20 10 0 0 0 10 0 0 0 0 0
34. Tose Toska 20 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0
35. Miki Maksim Petrovski 20 0 10 0 0 0 0 0 10 0 0
36. Zoran Perry Ristovski 20 0 10 0 0 0 0 0 10 0 0
37. Miki Minoski 20 0 20 0 0 0 0 0 0 0 0
38. Stiven Micevski 20 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0
39. Драган Стојанов 20 0 10 0 0 10 0 0 0 0 0
40. Petar Mitev 20 0 0 0 0 10 0 0 10 0 0
41. Ace Jankov 20 0 0 0 0 0 0 10 10 0 0
42. Robert Alalone 20 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0
43. Кристијан Ристов 20 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0
44. Коколански Виктор 20 0 10 0 0 0 0 10 0 0 0
45. Josif Petrovski 20 0 0 0 0 0 0 0 0 20 0
46. Goran Simonovski 20 0 0 0 0 0 10 0 10 0 0
47. Љубомир Тошески 20 0 0 0 0 0 0 20 0 0 0
48. Elvis Prokopovski 20 20 0 0 0 0 0 0 0 0 0
49. Biljana Zdravevska 19 19 0 0 0 0 0 0 0 0 0
50. Sofija Koshelni Ljusheva 19 0 0 0 0 19 0 0 0 0 0
51. Petar Atanasov 19 0 0 0 0 0 0 0 0 19 0
52. Daniela Spasikj 19 0 19 0 0 0 0 0 0 0 0
53. Aco Macola Milosov 19 0 0 0 0 0 0 0 0 0 19
54. Ilievski Goran Ilievski Goran 19 0 0 19 0 0 0 0 0 0 0
55. Stefan Kareski 19 0 0 0 19 0 0 0 0 0 0
56. Jordan Danilov 18 0 0 0 0 0 0 0 0 0 18
57. Ице Јовановски 18 18 0 0 0 0 0 0 0 0 0
58. Marjan Blazevski 18 0 0 0 0 0 0 18 0 0 0
59. Dragisa Petrusevski 18 0 0 18 0 0 0 0 0 0 0
60. Ивица Силјаноски 18 0 0 0 0 0 18 0 0 0 0
61. Vlatko Jovanovski 18 0 0 0 18 0 0 0 0 0 0
62. Jovica Paunovski 18 0 0 0 0 18 0 0 0 0 0
63. Vido Andreevski 17 0 0 17 0 0 0 0 0 0 0
64. Zoran Todevski 17 0 0 0 0 0 0 17 0 0 0
65. Vlatko Tonev 17 0 17 0 0 0 0 0 0 0 0
66. Tashe Jordanoski 17 17 0 0 0 0 0 0 0 0 0
67. Krume Jakimovski 17 0 0 0 0 17 0 0 0 0 0
68. Bore Turkaleski 17 0 0 0 0 0 0 0 0 17 0
69. Aleksandar Jovanovikj 16 0 0 0 0 0 0 0 16 0 0
70. Orcev Dragan 16 0 16 0 0 0 0 0 0 0 0
71. Јован Витанов 16 16 0 0 0 0 0 0 0 0 0
72. Aleksandar Pandeleski 16 0 0 0 0 0 16 0 0 0 0
73. Natali Mojsoska Keskovska 16 0 0 0 16 0 0 0 0 0 0
74. Стефановски Далибор 16 0 0 0 0 16 0 0 0 0 0
75. Toni Sente 16 0 0 16 0 0 0 0 0 0 0
76. Ace Zlatanovski 15 0 0 0 0 0 0 0 0 15 0
77. Saso Manolcev 15 0 0 0 0 0 15 0 0 0 0
78. Marjan Maki Ivanovski 15 0 0 0 15 0 0 0 0 0 0
79. Mika Stojkova 15 0 0 15 0 0 0 0 0 0 0
80. Саше Данилов 15 0 0 0 0 0 0 0 15 0 0
81. Кире Ѓорѓиев 15 0 15 0 0 0 0 0 0 0 0
82. Ljube Mentinov 15 0 0 0 0 0 0 15 0 0 0
83. Martin Bogdanov 15 15 0 0 0 0 0 0 0 0 0
84. Мартин Крстевски 14 0 14 0 0 0 0 0 0 0 0
85. Katerina Ljusheva 14 0 0 0 14 0 0 0 0 0 0
86. Armin Mandal 14 0 0 0 0 0 14 0 0 0 0
87. Osmanov Osmanov 14 0 0 0 0 0 0 0 0 14 0
88. Gjorgjiev Lazar 14 0 0 0 0 0 0 14 0 0 0
89. Aleksandar Dimitrovski 14 0 0 0 0 0 0 0 14 0 0
90. Vladimir Kokolanski 14 0 0 14 0 0 0 0 0 0 0
91. Zoki Ivanov 14 0 0 0 0 0 0 0 0 0 14
92. Branislav Stoimilov 13 0 0 0 0 0 13 0 0 0 0
93. Никола 'kyTpe' Дионисијев 13 13 0 0 0 0 0 0 0 0 0
94. Atanas MuFc Trajkov 13 0 0 0 0 0 0 13 0 0 0
95. Ace Kosturski 13 0 13 0 0 0 0 0 0 0 0
96. Vladimir Trajkovski 13 0 0 0 13 0 0 0 0 0 0
97. Jovan Dimoski 13 0 0 0 0 13 0 0 0 0 0
98. Mimi Miller 12 0 0 0 12 0 0 0 0 0 0
99. Кире Димески 12 0 0 0 0 0 0 0 12 0 0
100. Hristijan Jankuloski 12 0 0 0 0 0 0 12 0 0 0
101. Slavica Petrova 12 0 0 0 0 12 0 0 0 0 0
102. Daniel Poposki 12 12 0 0 0 0 0 0 0 0 0
103. Ivona Zdravkovska 11 0 0 0 0 0 0 0 11 0 0
104. Martin Stojkoski 11 0 0 0 11 0 0 0 0 0 0
105. Vase Popovski 11 0 11 0 0 0 0 0 0 0 0
106. Vase Stojkovski 11 0 0 0 0 0 0 0 0 0 11
107. Aleksandar Andonov 11 11 0 0 0 0 0 0 0 0 0
108. Boris Stojanov 11 0 0 0 0 0 11 0 0 0 0
109. Zarko Trendafilov 11 0 0 0 0 0 0 11 0 0 0
110. Damir Suskic 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
111. Branko Gorgiev 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
112. Pepi Guzelov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
113. Milan Mihajlovski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
114. Petar Dimovski 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
115. Nenad Stojanov 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
116. Ѓорѓи Иванов 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
117. Sasko Petkovski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
118. Bojan Kostov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
119. Marjan Burnazovski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
120. Marina Petkovska 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
121. Ljupcho Mojsovski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
122. Ljupco Mitreski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
123. Mihailo Andric 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
124. Jovan Stenkoski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
125. Борис Црнгаров 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
126. Darko Ilijev 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
127. Vasko Trpeski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
128. Milan Petrusevski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
129. Petar Ristovski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
130. Kate Jovanova 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
131. Viktor Glusheski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
132. Miroslav Gjorgjiev 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
133. Оливер Атанасовски 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
134. Христијан Андоноски 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
135. Darko Ilievski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
136. Станковски Борис 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
137. Elena Trajanoska 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
138. Eli Ivanova 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
139. Dejan Janevski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
140. Oliver Apostolov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
141. Марија Ристеска. 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
142. Darko Markovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
143. Bojan Atanasov 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
144. Goca Iceva 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
145. Marche Nofitoski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
146. Vasilka Gjurchinovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
147. Ace Avramoski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
148. Laze Miloshevski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
149. Nikola Ristevski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
150. Kristina Stojanovska 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
151. Viktor Acevski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
152. Vlatko Kostoski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
153. Sase Lugov 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
154. Zoki Angjeleski 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
155. Тоше Илиев 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
156. Zlatko Ilievski 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
157. Aleksandra Stojovska 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
158. Игор Дамјан Јованов 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
159. Filip Petrovski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
160. Бојан Цветкоски 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
161. Dare Kocovski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
162. Igor Spasevski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
163. Leon Janevski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
164. Goce Bumbaroski 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
165. Vasko Tashkovski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
166. Trajce Kostadinov 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
167. Антонио Михајловски 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
168. Vladimir Pape Apostolovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
169. Nikola Nikolov 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
170. Atanas Iliev 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
171. Riki Matkov 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
172. Goki Krstev 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
173. David Garevski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
174. Ismail Demirov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
175. Milka Milce Sterjovska 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
176. Ilija Sazdanovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
177. Branko Pesevski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
178. Antonio Jankovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
179. Jasmir Memedoski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
180. Dejan Stojkov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
181. Jance Kocev 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
182. Драгана Коцевска 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
183. Mende Tumbata Stojovski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
184. Кедиоски Мартин 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
185. Сашо Пејовски 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
186. Beti Kostoska 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
187. Dusko Sokolov 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
188. Andrej Andreev 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
189. Goran Spaseski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
190. Blazeski Nikolce 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
191. Igor Milanovski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
192. Pece Tasevski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
193. Nikola Atanasov 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
194. Цветы Никополь 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
195. Venco Zafirov 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
196. GoranToce Jonchevski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
197. Виолета Круневска 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
198. Stefan Sukloski 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
199. Nikola Kamcev 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
200. Gordan Gorgev 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
201. Viktor Petrov 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
202. Звонко Зоне Михајлоски 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
203. Lidija Jaksik 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
204. Nikola Helish Markovski 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
205. Kire Tosev 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
206. Vangelov Ivan 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
207. Jonche Tripunoski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
208. Bojan Parcanski 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
209. Igor Popov 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
210. Marjan Krstovski 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
211. Marija Sejmenova-Gichevska 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
212. Atanas Nace Trendov 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
213. Zarko Stojanoski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
214. Martin Markovski 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
215. Antonijo Ratkushinovski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
216. Blagoja Mance Mitrevski 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
217. Eli Ginovska 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
218. Bogoja Stojanoski 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
219. Marko Deskoski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
220. Sinnisa Gorgiev 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
221. Spase Icev 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
222. Саше Алексовски 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
223. Dimitar Trajkovski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
224. Влатко Тошевски 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
225. Toni Kacurov 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
226. Илија Клењоски 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
227. Liljana Doncevska 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
228. Branislav Parchekliev 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
229. Eftim Danilov 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
230. Aleksandar Danilov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
231. Сузи Мехмедова 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
232. Mateo Gjorgovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
233. Војче Лазоровски 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
234. Dimitar Gorgiev 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
235. Niko Kosturski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
236. Dzoko Olumchev 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
237. Vladimir Tasev 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
238. Oliver Puleski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
239. Filip Fich Angelov 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
240. Filip Dupjacanec 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
241. Kristijan Angelovski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
242. Dario Velkovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
243. Богдановски Никола 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
244. Eftim Gorgiev 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
245. Goran Subasevski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
246. Димитар Богдановски 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
247. Riste Naumoski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
248. Vecka Gorgieva 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
249. Blasko Paradzik 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
250. Kristijan Kostov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
251. Aleksandar Jankov 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
252. Tome Cepovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
253. Dejan Vankovic 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
254. Stole Gockov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
255. Vaska Danilova 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
256. Nikola Leveski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
257. Emil Heski Jankuloski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
258. Kire Stojanov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
259. Igor Todorov 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
260. Zarko Iliev 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
261. Самоил Алексов 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
262. Stanojce Kocev 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
263. Димитар Ѓоргиев 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
264. Ivan Nikolovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
265. Милош Зафировски 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
266. Tale Dimovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
267. Zoce Pandev 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
268. Aleksandar Stoilov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
269. Bude Veljanoski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
270. Aleksandar Georgiev 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
271. Даме Патровски 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
272. Filip Todoroski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
273. Zlatec Naumoski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
274. Nikola Ilievski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
275. Martin Gavrilovski Gecavsky 10 0 0 0 10 0 0 0 0 0 0
276. Sase Krstevski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
277. Ванчо Атанасов 10 0 0 0 10 0 0 0 0 0 0
278. Blagoj Ristevski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
279. Roncha Danilova 10 0 0 0 10 0 0 0 0 0 0
280. Чедомир Стефаноски 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
281. Mile Dimov 10 0 0 0 10 0 0 0 0 0 0
282. Ilija Petkovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
283. Zlatko Cvetanovski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
284. Ристе Димов 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
285. Zlate Ivanovski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
286. Tomche Jovanov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
287. Trajce Ivanov 10 0 0 0 10 0 0 0 0 0 0
288. Vladimir Sokolov 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
289. Самоил Танески 10 0 0 0 10 0 0 0 0 0 0
290. Горан Савов 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
291. Tihomir Eftimov 10 0 0 0 10 0 0 0 0 0 0
292. Дарко Џавер 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
293. Risto Katrandjiev 10 0 0 0 10 0 0 0 0 0 0
294. Goce Ackovski 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
295. Vojche Kjurchiski 10 0 0 0 10 0 0 0 0 0 0
296. Aleksandar Micev 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
297. Laze Toleski 10 0 0 0 10 0 0 0 0 0 0
298. Zora Jakimovska 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
299. Slobodan Kekenovski 10 0 0 0 10 0 0 0 0 0 0
300. Владе Наумовски 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
301. Adrijan Aleksoski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
302. Daniel Karanfiloski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
303. Toni Apostolov 10 0 0 0 10 0 0 0 0 0 0
304. Mario Vangelovski 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
305. Borce Kocoski 10 0 0 0 10 0 0 0 0 0 0
306. Goran Caneski 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
307. Tosho Kostadinov 10 0 0 0 10 0 0 0 0 0 0
308. Goran Simonovski 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
309. Spase Todorovski 10 0 0 0 10 0 0 0 0 0 0
310. Darko Trajkov 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
311. Ljupco Bojadzieski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
312. Борче Гајдов 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
313. Igor Danilov 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
314. Goce Brajkovski 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
315. Pane Kostadinov 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
316. Petar Petrov 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
317. Vladimir Krstevski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
318. Nikola Trajkovski 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
319. Jasminka Danilova 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
320. Aleksandar Ace Apostolov 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
321. Alil Dikoski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
322. Aleksandar Trajkovski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
323. Goce Bogdanov 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
324. Vesna Trajanovska 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
325. Stojan Danilov 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
326. Aleksandar Petkovski 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
327. Марио Стојчески 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
328. Кристијан Коркоски 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
329. Stefan Palevski 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
330. Petre Radinski 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
331. Nada Petrovska 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
332. Неџати Џело 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
333. Jovan Stojanovski 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
334. Borce Gjoreski 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
335. Kire Dimovski 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
336. Bobi Ickovski 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
337. Marijan Atanasovski 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
338. Tome Tomas Momirovski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
339. Дарио Велески 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
340. Daniel Milkovski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
341. Aco Andonov 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
342. Zoran Petrov 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
343. Jovanoski Radislav Kate 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
344. Kristijan Stamenov 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
345. Dusan Karasov 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
346. Nenad Janeski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
347. Igor Nikoloski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
348. Petre Hristov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
349. Martin Mijalkovski 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
350. Nackovski Bojan 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
351. Mihael Popovski 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
352. Vlatko Zdravkovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
353. Stefi Jovanova 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
354. Vlatko Krsteski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
355. Marija Zafirova 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
356. Zlatko Popov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
357. Slavica Taseva 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
358. Ivica Kitanov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
359. Madzov Filip 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
360. Igor Serafimovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
361. Berhan Kadriev 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
362. Daniel Taseski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
363. Bener Benko 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
364. Blaze Kitanov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
365. Viktor Stankoski 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
366. Bojan Eftimov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
367. Игор Стојанов 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
368. Jovica Jovo Slavkovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
369. Nikolina Mickoska 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
370. Laste Ivanovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
371. Maki Stojanovski 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0 10
372. Slavce Ginkovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
373. Naum Sikoski 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
374. Suzana Velevska 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
375. Aleksandar Stojanovski 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
376. Aleksandar Todoroski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
377. Николай Бекиров 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
378. Goran Gligorov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
379. Васко Панов 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
380. Бојан Ѓорѓиевски 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
381. Драган Ѓузелов 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
382. Vasil Arminoski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
383. Бојан Божиновски 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
384. Goso Danilov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
385. Zlatko Dukoski 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
386. Koco Dimeskii 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
387. Vila Latkoska 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
388. Igor Filipovikj 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
389. Goran Cvetanov 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0
390. Goki Jakimov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
391. Проф.Влатко Петрески 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
392. Јакимовски Јован 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
393. Зоран Ќене Иванов 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
394. Ирена Станковска 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
395. Tome Tomovski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
396. Nikola Danilov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
397. Daniel Ilieski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
398. Timce Andonov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
399. Мартин Крстевски 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
400. Elena Velkova 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
401. Pepi Lameski 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
402. Bojan Lazareski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
403. Antonio Ginoski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
404. Дарко Силјаноски 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
405. Sasko Gorgiev 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
406. Marjan Macko Nikodinoski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
407. Riki Mladenov 10 0 0 0 0 0 10 0 0 0 0
408. Dancho Nivichki 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
409. Благој Ќимов 10 0 0 0 0 0 10 0 0 0 0
410. Jovan Danov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
411. Zoran Noveski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
412. Istref Recepov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
413. Sashe Jovanovski 10 0 0 0 0 0 10 0 0 0 0
414. Goran Krstanoski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
415. Aleksandar Cvetkov 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
416. Igor Tolichev 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
417. Toth Marcel 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
418. Stefan Kuzmanovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
419. Filip Cvetanoski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
420. Antonio Janakiev 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
421. Стеваноски Кире Јасмина 10 0 0 0 0 0 10 0 0 0 0
422. Daniel Bozhinovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
423. Ilcho Atanasoski 10 0 0 0 0 0 10 0 0 0 0
424. Stojce Petrovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
425. Mile Ristov 10 0 0 0 0 0 10 0 0 0 0
426. Ромео Тиловски 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
427. Zoki Nikolovski 10 0 0 0 0 0 10 0 0 0 0
428. Saso Nikolovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
429. Mile Manev 10 0 0 0 0 0 10 0 0 0 0
430. Aleksandra Kalajdzievska 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
431. Бојан Димитриев 10 0 0 0 0 0 10 0 0 0 0
432. Vanco Gjorgjievski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
433. Горан Трпчевски 10 0 0 0 0 0 10 0 0 0 0
434. Kristijan Kico Veselinovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
435. Тодор Димов 10 0 0 0 0 0 10 0 0 0 0
436. Filip Trajanoski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
437. Ивана Ѓорѓиевска 10 0 0 0 0 0 10 0 0 0 0
438. Dimce Cvetkoski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
439. Dragan Veloski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
440. Dario Filipovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
441. Zoran Milovac 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
442. Miodrag Sokolov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
443. Niko Kotev 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
444. Mario Kopcarevski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
445. Lirim Kovaci 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
446. Luka Todorovski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
447. Aleksandar Markovski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
448. Daniel Malinkov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
449. Stojna Stoeva 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
450. Зоран Калевски 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
451. Mate Antonio 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
452. Marjan Andreski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
453. Andrej Tashovski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
454. Vlatko Janovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
455. Tose Aleksov 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
456. Nikola Nikolovski 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
457. Marjan Dukoski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
458. Aleksandar Mangarov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
459. Krste Nolceski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
460. Zafir Jovanov 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
461. Виктор Анишиќ 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
462. Yusuf Halit 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
463. Filip Petrovski 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
464. Sevdal Rushani 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
465. Alil Elmina Bilali 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
466. Marko Drazic 10 0 0 0 0 0 0 0 10 0 0
467. Faton Lindona Ajro 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
468. Vlatce Gjorgiev 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
469. Stojanco Kocoski Lasman 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
470. Martin Gjorgiev 10 0 10 0 0 0 0 0 0 0 0
471. Трајчески Марјан 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
472. Angel Spasovski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
473. Vlatko Bozinoski 10 0 0 0 0 0 0 10 0 0 0
474. Dule Chichevaliev 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
475. Lorens Ajdinovski 10 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0
476. Re Gagi Jan Ismaili 10 0 0 0 0 0 10 0 0 0 0
477. Dejan Sacmarovski 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0 10
478. Бобан Костадиноски 10 0 0 0 0 0 10 0 0 0 0
479. Darko Dimovski 10 0 0 0 0 0 10 0 0 0 0
480. Filip Sinadinovski 10 0 0 0 0 10 0 0 0 0 0