Корисничко име Лозинка Пријави се
191 голови
x 2000 денари
382.000 денари
За секој постигнат гол на македонската ракометна репрезентација на СП подаруваме 2.000 денари. Собраните средства на крајот на првенството ќе ги донираме на детска здравствена установа.
Macedonia 38 - 29 Japan  76.000 денари
Macedonia 28 - 23 Bahrain  56.000 денари
Croatia 31 - 22 Macedonia 44.000 денари
Macedonia 21 - 32 Spain  42.000 денари
Macedonia 22 - 24 Iceland  44.000 денари
Russia 30 - 28 Macedonia 56.000 денари
Macedonia 32 - 30 Chile  64.000 денари