Корисничко име Лозинка Пријави се

Нова АНДРОИД АПЛИКАЦИЈА

ПРЕЗЕМИ

Ова е официјална апликација која во целост е поддржана од Sport Life.

Бидејќи Google не дозволува поставување апликации поврзани со обложување на Play Store, таа мора да се инсталира на овој начин.


Начин на инсталација

Потребно е да ги измените поставките на вашиот уред за да дозволите инсталирање на апликации од трета страна:

Поставки > Безбедност > Непознати извори > Дозволи

(Settings > Security > Unknown Sources > Allow)

Доколку претходно ја имате инсталирано нашата апликација од Google Play, потребно е прво да ја деинсталирате таа верзија.

Преземете ја апликацијата на копчето „ПРЕЗЕМИ“ погоре, отворете го преземениот документ и изберете „Инсталирај“ (Install).


Не можете да се логирате во апликацијата?

Доколку имате проблем со логирање во апликацијата (погрешни податоци), потребно е да ја смените Вашата лозинка на www.sportlife.com.mk (можете да ја оставите старата), по што ќе можете да се логирате во апликацијата со нововнесената лозинка.

Овој чекор е неопходен доколку не сте ја смениле Вашата лозинка во минатите три години.


Дополнителни прашања

Доколку имате какви било прашања, можете да се обратите на нашата Служба за корисничка поддршка на телефон:

++389 77 728 333

Понеделник - Петок 09 - 21 h
Сабота 09 - 16 h