Корисничко име Лозинка Пријави се

Од 18 ноември до 18 декември 2022


ПОДАРОЦИ

1 место: Apple Iphone 14
2 место: Tv Samsung
3 место: Електричен тротинет
4-5 место: Велосипед
6-7 место: Паметен часовник
8-9 место: Фудбалска топка Adidas
10 место: SL вредносен ваучер - 2000 ден.


ТЕКОВЕН ПЛАСМАН
Поз. Коефициент Натпреварувач

Правила

Ексклузивно за членовите на СЛ Клуб.

Акцијата ги опфаќа само тикетите со една комбинација уплатени со приложување на СЛ Клуб картичка.

Акцијата ги опфаќа и микс тикетите и тикетите уплатени од понудата за обложување во живо.

Подароците ги добиваат клиентите кои што во периодот од акциската понуда ќе имаат најголем коефициент на тикет со еден промашен пар, согласно правилата на ВТОРА КЕШ ШАНСА.

Еден корисник може да се стекне само со еден подарок. Во случај корисникот да биде пласиран повеќе пати на ранглистата која предвидува подароци, добитник на останатиот подарок ќе биде пласираниот под него на ранглистата.

Доколку двајца или повеќе корисници имаат ист / идентичен коефициент, за прв ќе се смета корисникот кој што прв го уплатил тикетот.

Конечната ранг листа и дневните промени на табелата со пласирани ќе бидат ажурирани и прикажани на оваа страница како и на официјалните профили на: фејсбук, инстаграм и твитер.Доколку сè уште немате СЛ Клуб картичка, аплицирајте во најблиското уплатно место на Sport Life по што ќе ја добиете картичката во најбрз можен рок.

* Апликацијата и картичката се бесплатни