Корисничко име Лозинка Пријави се

ИГРАТА НЕ ЗАСТАНУВА...

СО 1 ПРОМАШЕН ТИП до МИЛИОН ДЕНАРИ!

Со членството во СЛ клубот, имате ексклузивно право да учествувате во акцијата ВТОРА ШАНСА ЗА МИЛИОН!

 

Како?

1) Приложете ја вашата СЛ клуб картичка при уплата на тикетите;
2) И со еден промашен тип на тикетот, останувате во игра со погодените коефициенти на другите натпревари;
3) Рангирањето е според освоениот збирен погоден вкупен коефициент во времетраење на акцијата - од 18.10.2019 до 19.12.2019;
4) Периодот на обработка на тикетите е максимум 7 дена.
5) Информацијата за добитниците ќе биде објавена на веб-страницата www.sportlife.com.mk


Подароци

Согласно рангирањето, ВТОРА ШАНСА ЗА МИЛИОН ви носи за: 

1-во место –  премија од 1.000.000 денари

2-ро место -  1.000.000 поени СЛ Маркет
3-то место -     500.000 поени СЛ Маркет
4-то место -     300.000 поени СЛ Маркет
5-то место -      100.000 поени СЛ Маркет


Кои тикети учествуваат?

1. Акцијата ги опфаќа СИТЕ ТИКЕТИ СО НАЈМАЛКУ ТРИ НАТПРЕВАРИ НА КОИ ИМА ЕДЕН ПРОМАШЕН ПАР:
Несистемски тикети (со една комбинација, системски тикети не се во конкуренција) 
Тикети од обложување во живо
Микс тикети


2. Се сметаат првите десет уплатени тикети во текот на еден ден од коишто на контото на играчот се додава само оној тикет којшто има најголем коефициент без промашениот пар.

Поз. Коефициент Натпреварувач SL Клуб

Акцијата трае од: 18.10.2019 до 19.12.2019


Доколку не сте се регистрирале во СЛ Клубот сега е моментот!

 

Регистрирај се!

 

И потоа Вашата SL клуб картичката можете да ја подигнете во објектите на Sport Life.