Корисничко име Лозинка Пријави се
  • БОЈА:
...

Локатор

на уплатни-исплатни
места


ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИШ:

  • Состави тикет од посебната акциска понуда на кој ќе имаш најмалку шест натпревари и уплати го приложувајќи ја Sport Life клуб-картичката

  • „Фати“ тикет со највисок вкупен коефициент и остани во ТОП 10 за времетраењето на акцијата.

  • Освој еден од ваучерите за летување или SL маркет поени

НАЈГОЛЕМ ПОГОДЕН КОЕФИЦИЕНТ
180.000 денари вредносен ваучер за летување
ВТОРОПЛАСИРАН ПОГОДЕН КОЕФИЦИЕНТ
120.000 денари вредносен ваучер за летување
ТРЕТОПЛАСИРАН ПОГОДЕН КОЕФИЦИЕНТ
60.000 денари вредносен ваучер за летување
НАЈГОЛЕМИ ПОГОДЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ - ПЛАСМАНИ
4то место - 500.000 SL Market поени
5то место - 500.000 SL Market поени
6то место - 100.000 SL Market поени
7то место - 100.000 SL Market поени
8мо место - 100.000 SL Market поени
9то место - 100.000 SL Market поени
10то место - 100.000 SL Market поени

Акцијата важи за тикети со една комбинација уплатени со приложена Sport Life клуб-картичка кои содржат исклучиво типови од посебната акциска понуда, и тоа најмалку шест типови од неа уплатени во периодот 13 април - 7 јуни 2018 год.
* Екстра добивката се пресметува само на тикетите опфатени со оваа акција.
Главната премија ја добива соп­стве­ни­кот на СЛ клуб-картичката со која е уплатен добитен тикет на кој има највисок вкупен погоден коефициент, како и останатите премии соодветно по истиот критериум. 
Ваучерите за летување се од Т.А. Стаф - Скопје
Добитниците ќе бидат објавени во билтенот, на интернет-страницата и на фан-страницата на Facebook @ SportLifeBet 

ВОДЕЧКИ КОЕФИЦИЕНТИ

Коефициент Натпреварувач Објект
2095.32 Марјанчо И. (***-***-176) Г.Т.Ц.
1593.36 Мишко М. (***-***-549) Г.Т.Ц.
855.26 Даниел С. (***-***-710) Гостивар 8
458.71 Дарко М. (***-***-453) Кисела Вода 2
415.61 Ѓоко Д. (***-***-938) Тетово 2
352.49 Игор С. (***-***-064) Струмица 1
331.1 Петре И. (***-***-938) Кавадарци 3
292.14 Кирчо А. (***-***-938) Струмица 3
291.62 Борјан Н. (***-***-392) Карпош 4
278.54 Раде Ц. (***-***-392) Топанско 2