Корисничко име Лозинка Пријави се
  • Бoja:

Добре дојде!


Sport Life има отворени работни позиции.

Доколку сакаш да се приклучиш на нашиот тим, се наоѓаш на вистинското место...

СТАНИ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ

 

Sport Life Приказна - Зошто да бидам дел од тимот

 

• Се фокусира на обука и развој на вработените

 

 

• Вложува во континуирано образование на вработените

 


• Организира тим билдинг активности:


Рафтинг на Тара

 


Дегустација на вино во Попова Кула


Летање со параглајдер во Крушево

 


Спа викенд во Сандански

 

Tрчање на Скопски маратон

 

 

  Ликовна колонија


• Можност за напредок преку интерна регрутација и грижа за таленти

 

 

• Компетитивна плата со додатоци за работа на празник, прекувремена работа и  додаток за лојалност кон компанијата

 

• Награди и признанија на месечно ниво