Корисничко име Лозинка Пријави се


ПОГОДИ НАЈГОЛЕМ КОЕФИЦИЕНТ НА ONLINE E-ТИКЕТ


Обложувај се online, погоди најголем коефициент на добитен е-тикет и добиј подарок iPhone 11 во една од петте етапи!

5 ЕТАПИ


1 ЕТАПА: 09.10.2020 - 18.10.2020 (од 00:00 часот на 09.10 до 23:59 часот на 18.10)

2 ЕТАПА: 19.10.2020 - 28.10.2020 (од 00:00 часот на 19.10 до 23:59 часот на 28.10)

3 ЕТАПА: 29.10.2020 - 07.11.2020 (од 00:00 часот на 29.10 до 23:59 часот на 07.11)

4 ЕТАПА: 08.11.2020 - 17.11.2020 (од 00:00 часот на 08.11 до 23:59 часот на 17.11)

5 ЕТАПА: 18.11.2020 - 27.11.2020 (од 00:00 часот на 18.11 до 23:59 часот на 27.11)

ПОДАРОЦИ


Apple iPhone 11 64GB за играчот со погоден најголем коефициент на добитен online e-тикет во секоја од петте етапи.


ПРАВИЛА

• Акцијата ги вклучува само добитните несистемските e-тикети, односно e-тикети со една комбинација.

• Минимална уплата на e-тикет е 20 денари.

• Максимална исплата на e-тикет е 10.000.000 денари

• Максимален број на натпревари за типување на e-тикет е 50 натпревари.

• Акциската понуда ги опфака и добитните e-тикети од понудата за обложување во живо, микс e-тикетите и e-тикети со типови од Супер тип понудата.

• Акцијата НЕ ВАЖИ за е-тикетите кои се добитни во акциската понуда „ВТОРА КЕШ ШАНСА“.

• Акцијата НЕ ВАЖИ за е-тикетите кои се добитни со „CASH OUT“.

• Во игра влегуваат сите добитни e-тикети кои се уплатени во тековната етапа, поточно во периодот од стартот на етапата од 00:00 часот до последниот ден односно до крајот на етапата до 23:59 часот.

• Последна обработка на е-тикетите за претходната етапа е до 10:00 часот на првиот ден од следната етапа по што следува објава на Официјалната ранг листа за етапата.

• Натпревар кој ќе биде одложен или прекинат не се пресметува на е-тикетот.

• Доколку двајца или повеќе корисници имаат погодено ист коефициент на online е-тикет за прв ќе се пресмета оној кој е уплатен прв.

Пласмани

Етапа Поз. Коеф. Натпреварувач

ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРАШАЊА

Доколку имате какви било прашања можете да се обратите на нашата Служба за корисничка поддршка на телефон или на e-mail.

++389 77 728 333

support@sportlife.com.mk

Понеделник / Петок 09 - 21 h
Сабота 09 - 16 h