Корисничко име Лозинка Пријави се


 27 февруари 2023 до 26 март 2023 - ЧЕТИРИ НЕДЕЛНИ ЕТАПИ ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО НЕДЕЛА


Етапa Период
Прва 27. 2. 2023 - 05. 3. 2023
Втора 06. 3. 2023 - 12. 3. 2023
Трета 13. 3. 2023 - 19. 3. 2023
Четврта 20. 3. 2023 - 26. 3. 2023


Подароци

4 x 100.000 денари за прворангираните во секоја етапа

4 х Mесечно обложување со вредносни ваучери од 200 денари секој ден за второрангираните од секоја етапа

4 х Mесечно обложување со вредносни ваучери од 100 денари секој ден за треторангираните од секоја етапа


Услови

• Ексклузивно за членовите на СЛ КЛУБ.

• Минимален коефициент 1.25.

• Акциската понуда ги вклучува само несистемските тикети, односно тикетите со една комбинација, тикетите од понудата за обложување во живо, микс тикетите и тикeтите со натпревари од СУПЕР ТИП уплатени со приложување на СЛ Клуб картичка.

• Минимална уплата на тикет е 20 денари.

• Максимална исплата на тикет е 10.000.000 денари.

• Максимален број натпревари за типување на тикет е 50 натпревари.

• Во игра за подарок од една етапа влегуваат сите тикети кои се уплатени во тековната недела, поточно во периодот од понеделник од 09:00 часот до недела до 23:00 часот.

• Последната обработка на тикети за претходната недела е понеделник до 10:00 часот, по што следува објавување на официјалната листа.

• Натпревар кој ќе биде одложен или прекинат, нема да се пресметува на истиот тикет.

• Доколку на тикетот има погоден натпревар со коефициент помал од 1.25, тој нема да се пресметува во збирниот број на погодени натпревари.


Правила

• 100.000 денари во секоја поединечна етапа добива играчот кој има погодено најголем број натпревари од вкупниот број  типувани на тикетот (без разлика дали тикетот е добитен или не е).

• Доколку двајца или повеќе играчи имаат погодено еднаков број натпревари на тикет, втор услов e висината на погодениот вкупен коефициент на натпреварите.

• Доколку има двајца или повеќе играчи со еднаков број на погодени натпревари и еднаков број погоден вкупен коефициент на тикет, трет услов е времето кога е уплатен тикетот, односно кој прв го уплатил.

• Еден играч може да биде добитник само на една награда во текот на акциската понуда.

• Еден играч не може да биде добитник на повеќе од една награда во тековната етапа.

• Истите правила се однесуваат и за второ и треторангираните во тековната етапа во текот на акциската понуда.


Пласмани
Доколку сè уште немате СЛ Клуб картичка, аплицирајте во најблиското уплатно место на Sport Life по што ќе ја добиете картичката во најбрз можен рок.

* Апликацијата и картичката се бесплатни