Корисничко име Лозинка Пријави се

До 50 ШАНСИ за 100.000 ДЕНАРИ

2 март 2020 до 26 април 2020 (!) - 8 неделни етапи од понеделник до недела

Етапи Периоди
Прва 02. 3. 2020 - 08. 3. 2020
Втора 09. 3. 2020 - 15. 3. 2020
Трета од -. -. 2020 до -. -. 2020
Четврта од -. -. 2020 до -. -. 2020
Петта од -. -. 2020 до -. -. 2020
Шеста од -. -. 2020 до -. -. 2020
Седма од -. -. 2020 до -. -. 2020
Осма од -. -. 2020 до -. -. 2020

(!) Акцијата ќе продолжи со старт на Третата етапа во првиот работен понеделник по завршувањето на вонредните мерки.

 

Погоди најголем број натпревари на еден тикет и вклучи се во игра за 100.000 денари!

(Важи за сите тикети, и добитни и недобитни)

Подароци

100.000 денари за прворангираните во секоја етапа,

Вредносни ваучери од 25.000 денари од Техномаркет или Анхоч (по избор на играчот) за второрангираните од секоја етапа,

Месечно обложување со вредносни ваучери од 200 денари секој ден за треторангираните од секоја етапа.


• Ексклузивно за членовите на СЛ КЛУБ.

• Минимален коефициент 1,30.

• Акциската понуда ги вклучува само несистемските тикети, односно тикетите со една комбинација, тикетите од понудата за обложување во живо, микс тикетите и тикeтите со натпревари од СУПЕР ТИП.

• Минимална уплата на тикет е 20 денари.

• Максимална исплата на тикет е 10.000.000 денари.

• Максимален број натпревари за типување на тикет е 50 натпревари.

• Во игра влегуваат сите тикети кои се уплатени во тековната седмица - во периодот од понеделник од 09:00 часот до недела до 23:00 часот.

• Последната обработка на тикети за претходната седмица е во понеделник до 10:00 часот, по што следува објавување на официјалната листа.

• Натпревар кој ќе биде одложен или прекинат, нема да се пресметува на истиот тикет.

• Доколку на тикетот има погоден натпревар со коефициент помал од 1,30, тој нема да се пресметува во збирниот број на погодени натпревари.

Правила

• 100.000 денари во секоја поединечна етапа добива играчот кој има погодено најголем број натпревари од вкупниот број  типувани на тикетот (без разлика дали тикетот е добитен или не е).

• Доколку двајца или повеќе играчи имаат погодено еднаков број натпревари на тикет, втор услов e висината на погодениот вкупен коефициент на натпреварите.

• Доколку има двајца или повеќе играчи со еднаков број на погодени натпревари и еднаков број погоден вкупен коефициент на тикет, трет услов е времето кога е уплатен тикетот, односно кој прв го уплатил.

• Еден играч може да биде добитник само на една награда во текот на акциската понуда.

• Еден играч не може да биде добитник на повеќе од една награда во тековната седмица.

• Истите правила се однесуваат и за второ и треторангираните во една седмица во текот на акциската понуда.

• Сите 24-ица играчи кои ќе бидат најуспешни во осумте етапи, ќе изборат директен пласман во финалната фаза од Типстер куп натпреварот, а со тоа и можност за игра во финале и освојување стан во Скопје во елитната населба Водно.

Пласмани

Етапа Поз. Натпревари Натпреварувач

 

Доколку не сте се регистрирале во СЛ Клубот, сега е моментот!

 

РЕГИСТРИРАЈ СЕ!

 

Потоа Вашата SL клуб картичката можете да ја подигнете во објектите на Sport Life.