Корисничко име Лозинка Пријави се

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО СВЕТОТ НА ONLINE ОБЛОЖУВАЊЕТО СО SPORT LIFE!

На вашиот компјутер, лаптоп, таблет или мобилен телефон одберете натпревари од богатата понуда на Sport Life и во секое време направете добитен тикет!

ДО 500 ДЕНАРИ БОНУС ЗА ПРВИТЕ 1.000 КОРИСНИЦИ

  • Акцијата трае до 15.06.2020 година

По регистрацијата на www.sportlife.com.mk потребно е да уплатите средства со кои ќе располагате на Вашата корисничка сметка.


Корисниците кои веќе се членови на СЛ Клубот и имаат картичка, нема потреба повторно да се регистрираат како корисник за да се обложуваaт оnline. Доволно е само да го верификуваaт својот профил. Регистрацијата е потребна само за корисниците кои досега немаат СЛ Клуб картичка.

НАЧИНИ НА УПЛАТА НА ДЕПОЗИТ НА ВАШАТА СМЕТКА

Минимален износ за уплата е 300 денари.
На корисничката сметка средства можат да се уплатат на следните начини:

• Преку електронско банкарство (налог ПП-30)
• Преку директна уплата на сметка во банка/пошта (налог ПП-10)
• Преку електронска картичка (VISA/MASTERCARD) - трансфер на средства веднаш (услугата во моментов не е достапна, но ќе биде наскоро!)

- Трансакциска сметка во НЛБ Банка: 210-0622068101-14

- Трансакциска сметка во Охридска Банка: 530-0101020399-56
 
Пример: Пополнување на образец ПП-30 и ПП-10

online_bonus

online_bonus

Напомена: Обработката на уплатата може да зависи од банката или поштата, најчесто се реализира во текот на денот, најдоцна за 24 работни часа. Сите уплати во сабота ќе бидат примени за обработка во понеделник.

РЕГИСТРАЦИЈА НА НОВ КОРИСНИК - РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Доколку не сте член на СЛ Клубот и немате СЛ Клуб картичка, процесот за регистрација е брз и едноставен. На следната страница пополнете ги бараните податоци и ќе креирате корисничка сметка (1). По ова, треба да се најавите со корисничкото име и лозинка кои сте ги одбрале (2), по што ќе имате пристап до вашиот кориснички профил (3). Со клик на иконата „Тековна состојба“ (4) ќе се отвори полето „ДЕПОЗИТ“ (5) во кое можете да ја внесете саканата сума и ќе добиете приказ на уплатница на кој го има бројот на новата СЛ Клуб картичка (6) кој треба да го внесете како повикувачки број при уплата на средства преку e-banking, во банка или во пошта.

online_bonus

ИСПЛАТА

Доколку сакате да извршите исплата од вашата сметка потребно е да направите резервација со тоа што ќе изберете износ и средствата ќе бидат префрлени преку банка на вашата трансакциска сметка, односно на кредитната или дебитна картичка најдоцна до 5 (пет) работни дена од денот на приемот на барањето.
Паричните средства кои ќе се префрлат на вашата трансакциска сметка не подлежат на дополнителни оданочувања од државата.

ONLINE ОБЛОЖУВАЊЕ СО ВАУЧЕР

Откако ќе го направите првиот депозит на средства, можете да се обложувате online со ваучер кој можете да го нарачате во СЛ Маркет или сте го добиле преку СЛ Клуб или преку промоција на социјалните мрежи. Ваучерот може да се искористи еднократно на целиот износ.

CASH OUT ИСПЛАТА ЗА Е-ТИКЕТ

За вашиот е-тикет можете да побарате и исплата пред да завршат сите натпревари на тикетот.
Опцијата CASH ОUT исплата (рана исплата на тикет) важи за е-тикет на кој не се завршени сите натпревари, не се започнати, но има погодени дел од натпреварите. Со оваа опција имате можност да извршите исплата на е-тикетот, но со намален износ кој се пресметува врз основа на тековните коефициенти на преостанатите натпревари кои не се завршени или не се започнати. 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРАШАЊА

Доколку имате какви било прашања можете да се обратите на нашата Служба за корисничка поддршка на телефон или на e-mail.

++389 77 728 333

support@sportlife.com.mk

Понеделник / Петок 09 - 16 h
Сабота 09 - 16 h