Корисничко име Лозинка Пријави се


БИДИ LIVE ЕКСПЕРТ И ОСВОЈ 25.000 ДЕНАРИ


Обложувај се во живо, погоди најголем број тикети од понудата за обложување во живо, исполнувајќи ги условите опишани во правилата подолу, и освој 25.000 денари во една од четирите етапи!

4 ЕТАПИ


1 ЕТАПА: 18.11.2022 - 24.11.2022

2 ЕТАПА: 25.11.2022 - 01.12.2022

3 ЕТАПА: 02.12.2022 - 08.12.2022

4 ЕТАПА: 09.12.2022 - 18.12.2022

ПОДАРОЦИ

25.000 за играчот со погодени најголем број тикети од понудата за обложување во живо (исполнувајќи ги опишаните услови), во секоја од четирите етапи.


ПРАВИЛА

Ексклузивно за членовите на SL Клуб - само тикетите регистрирани на SL клуб-картичка се опфатени во промоцијата.

• Во секоја етапа корисникот кој што ќе погоди најмногу добитни тикети уплатени со уплата од најмалку 100 денари, кои содржат исклучиво натпревари од пондата за обложување во живо со минимален вкупен коефициент 5.00, и минимум два натпревари се стекнува со подарокот.

• Акцијата НЕ ВАЖИ за е-тикетите кои се добитни во акциската понуда „ВТОРА КЕШ ШАНСА“.

• Акцијата ги опфаќа само несистемските тикети, со една комбинација.

• Во текот на еден ден корисникот може да има повеќе добитни тикети кои што го исполнуваат условот, со минимум 5 минути разлика помеѓу уплатените тикети.

• Во пресметката за секоја етапа влегуваат тикетите уплатени во периодот од почетокот на етапата, 09:00 часот до 23:00 часот последниот ден од истата.

• Доколку двајца или повеќе корисници имаат ист / идентичен број на погодени тикети на крајот на една од етапите, за прв ќе се смета корисникот кој што прв го уплатил последниот добитен тикет.

• Еден корисник може да се стекне со подарок само во една етапа од предвидените четири. Доколку се случи победникот од една етапа да биде водечки во некоја од следните етапи, корсникот пласиран под него на ранг листа ќе биде добитник на подарокот.

Пласмани

Етапа Поз. Тикети Натпреварувач

ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРАШАЊА

Доколку имате какви било прашања можете да се обратите на нашата Служба за корисничка поддршка на телефон или на e-mail.

++389 77 728 333

support@sportlife.com.mk

Понеделник / Петок 09 - 21 h
Сабота 09 - 16 h