Корисничко име Лозинка Пријави се


01.06.2024 - 14.07.2024


Етапa Период
Прва 01.06 - 07.06
Втора 08.06 - 14.06
Трета 15.06 - 21.06
Четврта 22.06 - 28.06
Петта 29.06 - 05.07
Шеста 06.07 - 14.07


Услови

 • Акцијата ги опфаќа тикетите уплатени со СЛ клуб картичка
 • Во обработка за акциската кампања влегуваат само несистемските тикети со една комбинација.
 • Тикетите со втора кеш шанса и тикетите со кеш аут исплата не влегуваат во обработка за акцијата.
 • Тикетите уплатени од понудата за живо и микс тикетите влегуваат во пресметка за акциската кампања.
 • Супер тип натпреварите влегуваат во пресметката за акциската кампања.
 • Тикетот со погоден најголем коефициент на добитен тикет во текот на секоја етапа добива 100.000 денари.
 • Доколку двајца или повеќе корисници на крајот од неделната етапа имаат погодено добитен тикет со идентичен погоден коефициент, за победник ќе се смета корисникот којшто прв го уплатил тикетот.
 • Еден корисник може да биде првопласиран и да добие подарок само во една од предвидените етапи. Доколку ист корисник е водечки и во некоја од останатите етапи, автоматски корисникот пласиран под него ќе биде добитник на 100.000 денари.
 • Со еден ист тикет корисникот може да добие подарок премија само во една акциска кампања. Доколку корисникот има остварено тикет со погоден највисок коефициент и тој е водечки и во акцијата „ Среќна 13 “, автоматски корисникот ќе ја добие повисоката премија.
 • За пресметка во неделните етапи влегуваат тикетите коишто се уплатени во периодот од почетокот на етапата од 09:00, заклучно со последниот ден од етапата до 23:59 часот, при што сите натпревари на тикетот да бидат со саатница во рамките на етапата.
 • Табелата со приказ за неделните етапи ќе биде ажурирана на нашата официјална веб-страница www.sportlife.com.mk и објавувана на нашите официјални канали на социјалните мрежи.


Пласмани

Етапа Поз. Коеф. Натпреварувач
--- --- (***-***-***) ---
--- --- (***-***-***) ---
--- --- (***-***-***) ---Доколку сè уште немате СЛ Клуб картичка, аплицирајте во најблиското уплатно место на Sport Life по што ќе ја добиете картичката во најбрз можен рок.

* Апликацијата и картичката се бесплатни