Корисничко име Лозинка Пријави се
  • БОЈА:
...

Локатор

на уплатни-исплатни
места

 

Трите тикети со најголем фатен коефициент кои ги исполнуваат условите за добивка со еден промашен натпревар ВТОРА КЕШ ШАНСА уплатени во периодот додека трае акцијата добиваат екстра - премии.

Премија, согласно пласманот, добива сопственикот на СЛ клуб-картичката со која е уплатен добитен тикет опфатен од акцијата „Втора кеш шанса“ на кој има најголем коефициент на погодените натпревари, како и вториот и третиот во рангирањето по истиот критериум додека трае акцијата.
Акцијата важи за тикети кои ги исполнуваат условите за добивка од акцијата „Втора кеш шанса“ уплатени во периодот 14 јуни - 15 јули 2018 год.
Добитниците ќе бидат објавени на oваа интернет-страницата и на Facebook фан-страницата.