Корисничко име Лозинка Пријави се

WELCOME BONUS

100%  до  6.000 денари

Акцискиот бонус ги опфаќа првите 1.000 корисници кои ќе ги исполнат условите за добивање на бонусот во периодот од 22.06.2020 до 31.12.2020. 

Доколку се надмине прагот од 1.000 корисници кои го искористиле правото на бонус пред истекот на периодот, организаторот има право да ја прекине бонусната акција пред истекот на истата.

УСЛОВ ЗА ОСТВАРУВАЊЕ НА WELCOME BONUS

Одиграјте најмалку 3 натпревари на online тикет

Минимална квота на натпреварите да е 1,40 или повеќе

Минималниот износ кој треба да се сврти преку уплата на online тикетите е еднаков на износот од внесениот депозит

Правила


1. Право на „Welcome Bonus 100% до 6.000 денари“ имаат сите регистрирани и новорегистрирани корисници на www.sportlife.com.mk кои ќе уплатат за прв пат депозити на својата корисничка сметка и кои ќе го активираат Welcome бонусот. 

2. Уплатете депозит од минимум 300 денари или повеќе преку уплата на средства со електронска платежна картичка (VISA/MASTERCARD), преку e – banking или со уплатница на трансакциска сметка во банка или пошта.

Преку електронска картичка (VISA/MASTERCARD) – трансфер на средства веднаш
• Преку електронско банкарство (налог ПП–30)
• Преку директна уплата на сметка во банка/пошта (налог ПП-10)

 Трансакциска сметка: 210-0622068104-05

Уплата на депозит со електронска картичка (VISA/MASTER CARD):

Најавете се со вашето корисничко име и лозинка на страницата www.sportlife.com.mk (1). По успешната најава (2), ќе имате пристап до вашиот кориснички профил. Кликнете на иконата „Тековна состојба“ (3). Ќе се отвори друг прозорец, „Уплати депозит“ (4), внесете го саканиот износ за уплата, изберете „Visa/Master Card“ и кликнете на копчето „ДЕПОЗИТ“. На следниот прозорец (5) внесете ги името и презимето како што се наведени на платежната картичка, бројот на платежната картичка, CVV бројот од задната страна на платежната картичка, рокот на важење на платежната картичка и e-mail адресата која е поврзана со вашиот профил на www.sportlife.com.mk. Со клик на „ПОТВРДИ“, ќе се отвори нов прозорец (6) за потврда на плаќањето. По извршената уплата, износот ќе биде прикажан во полето „Тековна состојба“ (3).

online_bonus


3. Секој корисник има право да ја искористи оваа промоција само еднаш, при внес на првиот депозит.

4. Максималниот бонус кој може да го добие секој корисник изнесува 6.000 денари, при помала уплата од 6.000 денари корисникот добива бонус во висина еднаков на уплатата.

5. Средствата кои се уплатени мора да бидат искористени за одигрување на тикетот при одредени услови. На тикетот/тикетите мора да има одиграно минимум три натпревари со поединечна квота од 1,40 или повеќе, како би влегол истиот тикет во комбинација за бонусот. Во моментот кога ќе се одигра целиот депозит под условите наведени погоре, бонусот автоматски ќе биде префрлен на вашата корисничка сметка на нашата страница. По доделувањето на бонусот, потребно е истиот износ да биде два пати свртен по претходно наведените услови (На тикетот мора да има одиграно минимум три натпревари со поединечна квота од 1,40 или повеќе), за да може да се ослободи депозитот за исплата.

6. Пример: Клиентот го реализира првиот депозит од 6.000 денари. Потребно е да одигра еден или повеќе тикети со целокупен износ од 6.000 денари под пропишаните услови, како би се ослободил бонусот од 6.000 денари кој автоматски ќе се додаде на корисничката сметка на корисникот. По добивањето на бонусот потребно е по истите услови да се одиграат тикетите во висина од два пати по изност на бонусот, 2 х 6.000 денари = 12.000 денари. По одигрувањето на 2 х 6.000 денари, клиентот има право да најави исплата.

7. Одиграниот тикет мора да добие конечен статус, дали е тоа добитен или недобитен, за истиот да може да се евидентира. Во секој момент корисникот има увид на својата сметка и може да провери уште колку е потребно да се уплати за да се ослободи износот на бонусот.

8. Системските тикети не влегуваат во акциската понуда.

9. Тикетите уплатени со ваучер не влегуваат во акциската понуда.

10. Тикетите кои се исплатени со опцијата „CASH OUT“ не влегуваат во акциската понуда.

11. Најавата за исплата не може да се реализира додека клиентот не ги исполни условите за обртот на бонусот.

12. Бонусот е ограничен на едно лице, една e–mail адреса, една IP адреса.

13. Во случај на сомнеж за измама, злоупотреба на правилата на промоција или техничка грешка, како и фактори кои се надвор од надлежностите на организаторот, а може да влијаат на интегритетот и правилно функционирање на промоцијата, организаторот го задржува правото да го одземе бонусот, како и сите евентуални добивки кои произлегуваат од играта, а за кои има сомнеж за злоупотреба на правилата за промоција.

14. Промоцијата е активна во периодот од 22.06.2020 до 31.12.2020. Организаторот има право да да прекине или продолжи во било кој момент.

15. Крајниот рок за ослободување на бонусот е 30 дена.

Дополнителни прашања


Доколку имате какви било проблеми или прашања можете да се обратите на нашата Служба за корисничка поддршка на телефон или на e-mail.

++389 77 728 333

support@sportlife.com.mk

Понеделник / Петок 09 - 21 h  
Сабота 09 - 16 h