Корисничко име Лозинка Пријави се

Од 14.01.2021 до 31.01.2021


Услови на кампањата

  Ексклузивно за СЛ Клуб (тикетот треба биде уплатен со приложување на СЛ Клуб картичка).

  На тикетот мора да има натпревари исклучиво од понудата за ракомет (стрелци на голови и сите останати игри од понудените Специјални игри за ракомет).

  Услов за бонусот е минимум 4 натпревари од понудата за ракомет.

  Минимална квота за услов за пресметка на Бонус на ракометен тикет е 1,35.

  Бонусот важи само за несистемски тикети.

  Супер тип понудата не влегува во пресметката за бонусот.

  Бонусот изнесува 5% на добивката на тикетот. 


Доколку не сте се регистрирале во СЛ Клубот, сега е моментот!

РЕГИСТРИРАЈ СЕ!

Потоа Вашата SL клуб картичката можете да ја подигнете во објектите на Sport Life.