Корисничко име Лозинка Пријави се
  • БОЈА:
...

Локатор

на уплатни-исплатни
места

Секоја седмица доделуваме XIAOMI MI A1 за најдобриот прогнозер во живо во изминатата етапа.


ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИШ:

  • Состави тикет кој ќе содржи исклучиво натпревари во живо од сите спортови, лиги и категории.

  • „Фати“ тикет со највисок вкупен коефициент за тековната етапа.

  • Освој Xiaomi Mi A1


Телефон Xiaomi MI A1 добива сопственикот на СЛ клуб-картичката на која е регистриран добитен тикет кој содржи парови исклучиво од понудата за обложување во живо на кој има најголем вкупен коефициент меѓу уплатените во рамки на една етапа:
Етапа I - 14.06 - 20.06; Етапа II - 21.06 - 27.06; Етапа III - 28.06 - 04.07; Етапа IV - 05.07 - 15.07

Доколку повеќе натпреварувачи имаат погодено ист највисок коефициент, добитник на смартфонот е сопственикот на првоуплатениот тикет.
Акцијата важи за тикети со една комбинација кои содржат парови исклучиво од понудата за обложување во живо уплатени во периодот 14 јуни - 15 јули 2018 год.

Добитниците ќе бидат објавени следниот ден во билтенот, на интернет-страницата www.sportlife.com.mk и на фан-страницата на Facebook.

Добитници на Xiaomi Mi A1

Уплатен Коефициент Добитник/Објект
16.06.2018 126.64 Ѓорѓи Т. (Битола 6)
27.06.2018 174.94 Никола Д. (Свети Николе 1)
04.07.2018 69.72 Фадил О. (Гостивар 2)
14.07.2018 188.96 Насер И. (Соборна)ПОБРЗАЈ, СЕКОЈА СЕКУНДА Е НОВА МОЖНОСТ!