Корисничко име Лозинка Пријави се
  • БОЈА:
...

Локатор

на уплатни-исплатни
места

5% екстра добивка на тикетите регистрирани на SL клуб-картичка


Добитните тикети, уплатени и притоа регистрирани на SL клуб-картичка од понеделник до петок во периодот од 09:00 до 12:00 часот, добиваат 5% екстра добивка.

Акцијата важи за тикетите уплатени во периодот 13.04.2018 - 30.08.2018 год. со приложена SL клуб-картичка на кои се одиграни 4 или повеќе натпревари со коефициент поголем или еднаков на 1,35.
Акцијата важи само за несистемски тикети (со една комбинација).
Бонусот „Од 9 до 12“ не може да се комбинира со други бонуси.
Натпревар од понудата „Супер тип“ и натпревар за којшто ќе се пресмета коефициент 1 се поништува при пресметката за екстра добивката.