Корисничко име Лозинка Пријави се
  • БОЈА:
...

Локатор

на уплатни-исплатни
места

Изненадување во ТИПСТЕР КУПОТ
за новата сезона!


 
Сезоната 2018/19 во ТИПСТЕР КУПОТ почнува на 1-ви септември и ќе се одвива во две етапи:
 - Есенска етапа од 1-ви септември до 30-ти декември 2018 со Финале како посебен натпревар од 10-ти јануари до 31-ви јануари 2019.
 - Пролетна етапа од 1-ви февруари до 30-ти мај 2019 со Финале како посебен натпревар од 10-ти јуни до 30-ти јуни 2019.
 
Првопласираните од секој објект во секоја месечна етапа влегуваат во финалната фаза за Есенската, односно Пролетната етапа на ТИПСТЕР КУПОТ. Поените освоени во Есенската етапа не се префрлаат во Пролетната етапа.
 
Најдобрите типстери во финалната фаза во Есенската и Пролетната етапа ќе добијат Peugeot 308!


Рангирања